Beiratkozás 2020/2021. tanév

A 2020/2021. tanítási évre vonatkozó általános iskolai beiratkozás folyamata:

Itt olvasható a részletes tájékoztatás a szülőknek.

 

A beiratkozás szakaszai:

A beiratkozás két szakaszban történik:

  1.      A beiratkozás első szakaszában 2020. április 6. 0:00 óra és 2020. április 24. 24:00 óra között azok a szülők/törvényes képviselők adhatják le beiratkozási kérelmeiket, akik
  • nem állami fenntartású általános iskolába vagy állami fenntartású, de körzettel nem rendelkező általános iskolába kívánják gyermeküket beírtani.

  

  1.      A beiratkozás második szakaszában 2020. április 28. 0:00 óra és 2020. május 15. 24:00 óra között azok a szülők/törvényes képviselők végezhetik el a beiratkozással kapcsolatos ügyintézésüket, akik gyermeküket:
  • olyan körzettel rendelkező általános iskolába kívánják beíratni, amely azonban nem a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskola. (ebben az esetben jelentkezési kérelmet kell benyújtani az adott iskolába)
  • a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába kívánják beíratni. (az intézmény felé csak a szándék megerősítése szükséges)

Minden olyan tanuló 2020. április 28-án automatikusan felvételre kerül a lakóhelye, tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába, aki nem nyert felvételt az első szakaszban, illetve nem adta be a jelentkezését más általános iskolába. Ebben a szakaszban szükséges megerősíteni azon gyermekek jelentkezését, akiket a szülők/törvényes képviselők a lakóhely szerinti körzetes általános iskolába szeretnének beíratni.

 

Részletes tájékoztatás: Busáné Nagy Edina tagintézmény-vezető (tel.: 30/451-58-72, 

illetve az alábbi tájékoztatóban:

 

Pályázatok